BRAVACASA RISTORANTE

BRAVACASA RISTORANTE Authentiek Siciliaanse keuken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 324 beoordelingen
2 apr 2021 om 23:36 Aanrader!
28 mrt 2021 om 21:04 Was weer perfect. Levering was op geplande tijd.
25 mrt 2021 om 11:12 Goed
12 mrt 2021 om 23:15 Heerlijke pizzas! Het was druk dus duurde wat langer, maar dat was het waard
12 mrt 2021 om 20:50 Duurde erg lang, 50 minuten te laat en 3 uur van te voren besteld.... eten was prima, zoals altijd, de bezorging echter slecht. En niet de eerste keer.
10 mrt 2021 om 19:55 Super lekker en 'n originele Italiaanse / siciliaanse keuken zonder die kabap, doner en shoarma meuk.
5 mrt 2021 om 9:14 Toen het eten arriveerde was dat 20 minuten later en het was koud geworden. Tijdens het eten proefde ik in de lasanga een schimmelsmaak. Niet meer ver gegeten.
18 feb 2021 om 20:37 Prima eten, voldeed aan de verwachting. De bezorger was erg vriendelijk.
18 feb 2021 om 20:15 Pizza was lauw maar redelijk. Deeg was moeilijk weg te krijgen. De tiramisu was ronduit goor, was zuur! Ik belde naar de zaak en vroeg of het vers was en hij zei; in principe wel. Hier bestel ik nooit meer! Ciao
15 feb 2021 om 17:04 Lekkere authentieke Italiaanse smaak, goede producten, zowel de piza als de pasta. Smaakvol!!!!
12 feb 2021 om 18:59 Alle lekkerste van allemaal. Top . BravaCasa is een restaurant met verstand van eten.
25 jan 2021 om 14:06 We hadden een anti pasta besteld en focaccia. De antipasta was ronduit slecht, niet vers en we hadden na het eten darmklachten.